GRAVITACIONE MAŠINE

Od Leonarda Da Vinčija do najnovijih otkrića

Knjiga koja može menjati svet

U doba renesanse nemoguće su bile konstrukcije letelica kojima se Leonardo da Vinči bavio, no ipak 400 godina kasnije avioni i helikopteri itekako lete - nasuprot zvaničnom stavu nauke, sve do početka XX veka, da "letelice teže od vazduha nisu moguće."

Slično prethodnom, ali 500 godina kasnije, slobodno se može tvrditi da su gravitacione mašine moguće i da je Leonardo dao dragocene osnove i repere za buduće pronalazače, naučnike i konstruktore. Tako se može sagledati šta je "nemoguće", a šta se ipak kreće!

Tags: MilkovićGravitacijaMašine

→ PROČITAJTE VIŠE

OSNOVNI PRINCIPI OVER JUNITI ELEKTROMAGNETNIH MAŠINA

Udžbenik za razumevanje free energy magnetnih mašina sa naučnim pogledom na svet slobodne energije iz naelektrisanja i magnetnih polja.

>

Poznata je činjenica da se posle isključenja elektromagneta njegova magnetna energija vraća nazad u kolo, obično kao varnica. Ono što nije bilo uočeno je da je magnetna energija izvršila rad privlačenjem gvozdene šipke i nije potrošila sebe. Ovaj rad, minus toplotni gubici u kolu, je slobodna energija ili over juniti energija.

Cilj ove knjige je da otključa tajne over junitija i nauči čitaoce šta je over juniti i kako to radi. Čitalac će naučiti osnovne principe za pravljenje novih ultra efikasnih električnih motora i generatora i kako da poboljša postojeće patente koji koriste stalne magnete.

Tags: MilkovićEnergijaOver unity

→ PROČITAJTE VIŠE

PETROVARADINSKA TVRĐAVA - KOSMIČKI LAVIRINT OTKRIĆA

Nova knjiga o najnovijim epohalnim otkrićima na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nova knjiga akademika Veljka Milkovića "Petrovaradinska tvrđava - kosmički lavirint otkrića" predstavlja krunu njegovog skoro 50-ogodišnjeg istraživačkog rada na proučavanju Petrovaradinske tvrđave i njenog podzemlja i po prvi put predstavlja novotkrivene detalje i činjenice, otvara neobrađene teme, proširuje dosadašnje poznavanje Petrovaradinske tvrđave i ukazuje na mogućnosti koje ovo zdanje mogu učiniti još atraktivnijim i privlačnijim za turiste, istraživače, zaljubljenike u avanture, itd.

Knjiga pruža potpuno nove informacije i demistifikacije koje nisu obrađene u dosadašnjoj literaturi, otkrivajući nove činjenice iz prošlosti i istraživanja uz prikaz nalaza, novih dokaza, zagonetnih arheoloških predmeta i daleko atraktivnijih prikaza od do sada objavljenih.

Tags: PetrovaradinTvrđavaNovi Sad

→ PROČITAJTE VIŠE

ANTIGRAVITACIONI MOTOR

Anti-gravitacioni motor / Anti-gravity motor.

Višegodišnji istraživački rad autora na ideji kretanja vozila bez posrednog mehanizma (transmisije), rezultirao je ovom izuzetnom knjigom. Na pomalo nekonvencionalan nacin Milković objašnjava novi pogon i događaje koji su prethodili njegovom nastanku.

Obzirom na prisustvo nekih provokativnih teza, kod čitalaca mogu se očekivati čak i ekstremna reagovanja, ali, nikom ne treba uskratiti pravo da iznese svoja viđenja, posebno ukoliko su ona dobronamerna. Put od ideje do primene je veoma dug, ali početni efekti dokazani eksperimentima veoma su uverljivi i ništa slabiji od početnih efekata mnogih pronalazaka koji su doživeli široku primenu.

Tags: PetrovaradinTvrđavaNovi Sad

→ PROČITAJTE VIŠE